|
|
|

ONZE SERVICE

Onze ongeëvenaarde klantenservice, volgens onze klanten het sterkste punt van AKIRA Translations.
Bij AKIRA Translations willen we voldoen aan de behoeften van onze klanten en blijft het niet bij het louter vertalen van uw teksten. Wij bieden onze klanten een all-in pakket aan.

Eén aanspreekpunt

Een vaste projectbeheerder wordt u toegewezen, die al uw vertaalprojecten van a tot z coördineert en opvolgt. Deze projectbeheerder is uw centrale contactpsersoon. Hij/zij staat altijd paraat om naar u te luisteren en uw vragen te beantwoorden.

Wij motiveren onze klanten om zoveel mogelijk feedback te geven. Dit maakt het mogelijk om onze vertalingen aan te passen aan de specifieke eisen van onze klanten, zowel op niveau van terminologie als op niveau van stijl.

Alle bestandsformaten en identieke opmaak

Uw brochures in InDesign? Uw website in XML? Een technische handleiding in Word?
De combinatie van onze vertaalsoftware en de expertise van onze grafici maakt het mogelijk dat de opmaak van uw documenten en uw huisstijl behouden blijven. Tijdrovend knip- en plakwerk is verleden tijd. Wij garanderen een vertaling in hetzelfde formaat met dezelfde lay-out als het brondocument. Uw vertaalde documenten zijn klaar voor uw presentatie, klaar om te publiceren, om naar de drukkerij te sturen of om aan uw website toe te voegen.

Bijkomende DTP of drukwerk is mogelijk

Wenst u uw documentatie (brochures, nieuwsbrieven, jaarverslag, …) in een vernieuwende, jonge en stijlvolle stijl?

Onze ervaren grafici met een neus voor innovatie, stijl en vernieuwing helpen u met een prachtige lay-out voor al uw meertalige documentatie.
AKIRA helpt u daarnaast ook met de printing van uw documenten.