|
|
|

MISSIE

Het is onze missie om organisaties succesvol te laten groeien door hen te ondersteunen bij de vormgeving en professionalisering van hun meertalige communicatie.

Daarom nemen wij elke dag onze verantwoordelijkheid om kwalitatief hoogstaande en betaalbare vertalingen te leveren. Onze vertalingen dragen bij tot een professioneel meertalig imago van onze klanten dat leidt naar betere resultaten en succes.

Wat houdt dat concreet in?

Wij zorgen ervoor dat de correcte vakterminologie gebruikt wordt en hebben tegelijkertijd oog voor de huisstijl van onze klanten. Wij zorgen dat onze prijzen competitief zijn, en gaan er prat op binnen een snelle leveringstermijn de vertalingen te leveren.

Wij luisteren elke dag opnieuw naar onze klanten en streven er naar die feedback om te zetten in positieve en toekomstgerichte vertaaloplossingen.

Kortom, we willen meer zijn dan enkel een leverancier. Wij willen een duurzame relatie opbouwen met onze klanten op basis van vertrouwen, zodat zij zonder zorgen een succesvolle toekomst kunnen tegemoet gaan.

Sponsoring

Wij geloven dat groei en vernieuwing centraal staan binnen elke organisatie, niet alleen bedrijven, maar ook non-profitorganisaties. Daarom steunt AKIRA Translations elk jaar met kerstmis een sociale organisatie zodat ook zij kunnen genieten van de nodige groei en vernieuwing.

De voorbije jaren hebben we volgende organisaties gesteund: Kom op tegen Kanker, Cliniclowns, Artsen zonder Grenzen, Brailleliga, Music for Life (strijd tegen malaria), To Walk Again (i.s.m. Marc Herremans) en Sjarabang (personen met een beperking).