|
|
|

Vertaling Nederlands

bestemd voor België of voor Nederland

Een Nederlandse vertaling van uw documenten staat voor het creëren van een document dat niet als een vertaling aanvoelt. U verwacht dat uw Nederlandstalige klanten, medewerkers of leveranciers uw documenten kunnen lezen waarbij de boodschap, de stijl en de identiteit in het Nederlands behouden blijven.

De selectie van ervaren native speaker vertalers en consistent terminologiebeheer spelen daar een belangrijke rol in en vormen een integraal onderdeel van ons vertaalproces.

Onze aanpak voor Nederlandse vertalingen

Vertaling door een vertaler met moedertaal Nederlands

Al onze vertalers zijn in het bezit van een (erkend) diploma hoger onderwijs (vertaal- en/of gespecialiseerd diploma) en hebben minstens 5 jaar ervaring in de vertaling van documenten in het domein van uw tekst.

Nauwkeurige revisie door een tweede taalspecialist met moedertaal Nederlands

Deze taalspecialist kijkt de vertaling Nederlands samen met de brontekst grondig na op grammatica, spelling, interpretatie, terminologie en stijl.

Elke Nederlandse vertaling wordt ondersteund door bedrijfseigen terminologie dankzij onze vertaalgeheugens of glossaria

Een degelijke opvolging is heilig voor ons

Voor AKIRA stopt kwaliteitsbewaking niet bij de levering van de vertaling. Wij luisteren graag naar uw feedback, zodat we bij volgende projecten nog beter op uw verwachtingen kunnen inspelen.

TESTIMONIALS

 • “AKIRA Translations is niet zomaar een tekstleverancier, maar een partner die me helpt mijn doelstellingen te bereiken.”

  FLUXYS

 • “Nogmaals geweldig bedankt voor jullie moeite.”

  ABVV

 • “Ik was er nog niet aangeraakt om je te bedanken. De vertalingen waren uitstekend!”

  TOTAL

 • DUIZEND KEER BEDANKT VOOR DE KWALITEIT EN SNELHEID VAN DE VERTALING.

  PUILAETCO DEWAAY

Lees meer testimonials