|
|
|

ONS TEAM

Het team van AKIRA Translations bestaat uit jonge en enthousiaste collega’s met allemaal een even grote passie voor talen.
Wie gaat er achter de vertalingen schuil? Even kennismaken.

Isabel

Isabel

Oprichter en bezieler

Isabel is een enthousiaste manager met veel energie. Deze positief ingestelde ondernemer vindt het enorm leuk om aan business te bouwen en mensen te inspireren.

Haar passie voor ondernemerschap, resultaatgerichtheid en verbondenheid met mensen combineert ze met een grote interesse in andere culturen en reizen in de natuur.

lieven

Lieven

Operations Manager

Taal is een rode draad door het leven van Lieven. Met meerdere taaldiploma’s en een ruime ervaring als vertaler, revisor, vertaalsoftware specialist en operations manager viert hij meer dan 15 jaar in de vertaalwereld.

Vaardigheden om een duidelijke structuur op te zetten en te optimaliseren binnen een groeiend vertaalbureau maken van Lieven een senior waarde binnen AKIRA Translations.

caroline

Caroline

Senior Project Manager

Organiseren, oplossingen vinden, actief zijn in een smeltkroes van talen en nationaliteiten, daar voelt Caroline zich thuis. Met ruim 10 jaar ervaring in de vertaalsector kent ze het klappen van de zweep intussen wel.

Caroline weet als geen ander scherpe deadlines te verzoenen met taalkwaliteit van de bovenste plank. Hoe hoog de druk ook is, Caroline is overtuigd dat kwaliteit altijd voorrang krijgt. Ze neemt alle vertaalzorgen van haar klanten weg en de waardering die ze van haar klanten daarvoor krijgt, is indrukwekkend.

liesbeth

Liesbeth

Senior Project Manager

Liesbeth: behulpzame projectmanager, leuke collega, talenfreak. Dankzij de uitgebreide ervaring van Liesbeth als projectmanager én als vertaler voelt zij zich als een visje in het water bij AKIRA Translations.

Haar organisatietalent, haar vertaalcapaciteiten, haar uiterst vriendelijke uitstraling en haar behulpzaamheid maken haar een projectmanager waar klanten van houden. In haar vrije tijd is Liesbeth een gepassioneerde stads- en museumgids, waarbij ze haar culturele liefde doorgeeft aan andere mensen.

Ons vertaal- en grafisch team

Dankzij onze strenge selectie hebben we een uitgebreid team van meer dan 500 externe vertalers en revisoren uitgebouwd.

Als moedertaalsprekers met een (erkend) diploma hoger onderwijs en met ten minste 5 jaar vertaalervaring in een specifieke sector zijn zij de ideale taalspecialisten voor al uw projecten.

Onze DTP-specialisten en grafisch ontwerpers werken op alle platforms en in de meest geavanceerde programma’s zoals Adobe InDesign, Adobe PhotoShop en Adobe FrameMaker. Zij weten als geen ander wat u verwacht en toveren elk document om tot een visitekaartje dat bij uw bedrijf past.