|
|
|

TOLKEN

Kies voor de tolken van AKIRA Translations en maak indruk op uw (inter)nationale evenementen, conferenties of vergaderingen.

De kracht van onze tolkendiensten zit in de unieke combinatie van ervaren en gepassioneerde tolken die uw boodschap en stijl onmiddellijk omzetten in de doeltaal, een hoogstaande technische ondersteuning (tolkcabine of tolkenkoffer) en mooie prijsvoordelen.

De mogelijkheden:

  • Simultaan tolkwerk in een tolkcabine
    Simultaan tolkwerk in een tolkcabine is mogelijk voor groepen met meer dan 50 deelnemers en voor meerdere doeltalen. Per doeltaal zitten twee tolken in een cabine en wisselen elkaar af in het onmiddellijk vertalen van wat de spreker vertelt aan het publiek. Alle deelnemers krijgen een koptelefoon waarbij ze een kanaal kunnen kiezen met de taal van hun keuze.
  • Simultaan tolkwerk met een tolkenkoffer
    Simultaan tolkwerk met gebruik van een tolkenkoffer is mogelijk voor groepen met minder dan 50 deelnemers en voor maximum 2 doeltalen. Per doeltaal staan twee tolken vooraan en wisselen elkaar af in het onmiddellijk vertalen van wat de spreker vertelt aan het publiek. Alle deelnemers krijgen een koptelefoon waarbij ze een kanaal kunnen kiezen met de taal van hun keuze. Een tolkenkoffer is goedkoper dan een tolkcabine.

Wij werken in alle talen, van het Engels tot en met het Chinees. Nederlands en Frans zijn onze specialiteit.