|
|
|

FAQ

Hoeveel kost een vertaling?

Onze prijzen zijn gebaseerd op een prijs per bronwoord. Elk vertaalproject wordt geanalyseerd met behulp van onze vertaalsoftware SDL Trados Studio. Voor herhalingen bieden we Tradoskortingen aan.

Voor grotere contracten, zijn eveneens volumekortingen mogelijk.

Lees meer

Kunnen wij scherpe deadlines aan?

Uw vertaling is dringend?
Geen nood! U ontvangt onmiddellijk een antwoord op uw vertaalaanvraag met prijsofferte en leveringstermijn. Wij stellen alles in het werk om uw vertaling zo vroeg mogelijk te leveren.

Als u zelf een leveringsdatum in gedachten hebt, kan u dat ons altijd laten weten. Onze projectmanagers bekijken het volume van de vertaalopdracht samen met de beschikbaarheid van onze vertalers en revisoren en zullen u laten weten of deze deadline haalbaar is.

Hoe controleren wij de kwaliteit van onze vertalingen?

Onze vertaaldiensten bevatten voor elk project een vertaling én een revisie. Elke vertaling wordt door een ervaren revisor zorgvuldig nagekeken op interpretatie, grammatica, spelling, terminologie, stijl, lay-out enz. Deze revisies laten ons ook toe om de kwaliteit van onze vertalers permanent te evalueren en bij te sturen.

Voor AKIRA Translations stopt kwaliteitsbewaking niet bij de levering van de vertaling. Wij moedigen al onze klanten aan om de vertalingen eens te laten nakijken door een native speaker in het bedrijf of door een filiaal of vertegenwoordiger in het buitenland. Wij staan altijd open voor feedback. Zo kunnen we bij volgende projecten nog beter op uw verwachtingen inspelen.

Hoe zit het met de vertrouwelijkheid van uw documenten?

Soms krijgen wij de vraag van onze klanten om confidentieel om te gaan met hun documenten. Of het nu gaat om een notarisakte, om patenten van een nieuw product of om een confidentiële mail naar de medewerkers, uw documenten zijn bij ons in goede handen! Wij hebben alle nodige juridische en technische voorzorgsmaatregelen genomen zodat uw documenten confidentieel kunnen worden behandeld.
Indien u dat wenst, kunnen wij een NDA of een confidentialiteitsverklaring ondertekenen.