|
|
|

VOORDELEN

Onze sterktes

Om het imago van uw bedrijf te optimaliseren inzake meertalige communicatie, reikt AKIRA Translations u graag oplossingen aan! De kracht van onze dienstverlening ligt in de unieke combinatie van hoge taalkundige kwaliteit, een hoogstaande technische ondersteuning, snelle vertalingen en mooie prijsvoordelen.

Doorgedreven kwaliteit

U hanteert een specifiek vakjargon?
Wees gerust! Al onze vertalingen worden uitgevoerd door gespecialiseerde native-speaker vertalers en worden door een tweede native-speaker taalspecialist gereviseerd, samen met de brontekst. Dit garandeert een perfect resultaat met aandacht voor de juiste stijl, boodschap, terminologie, consistentie en lay-out.

Wij investeren in de nieuwste toonaangevende vertaalondersteunende tools, zoals SDL Trados Studio, waardoor we uw vertalingen kunnen opslaan in een geheugen. Zo garanderen we consistentie in al uw documenten en wordt uw bedrijfseigen terminologie consistent toegepast.

Competieve prijzen

U wenst een prijsgunstige vertaling?
Onze vertaaltarieven behoren tot de laagste marktprijzen in België. Dankzij onze SDL Trados-software kunnen wij u daarenboven nog een mooie korting aanbieden voor documentupdates en andere gelijkaardige documenten. Dit levert in veel gevallen enorme prijsvoordelen op.

Snelheid

Uw vertaling is dringend?
Geen nood! U ontvangt onmiddellijk een antwoord op uw vertaalaanvraag met prijsofferte en leveringstermijn. Wij stellen alles in het werk om uw vertaling zo vroeg mogelijk te leveren.

Kortom, een service zonder zorgen

Klantgericht projectbeheer is de kracht van AKIRA Translations. Voor elk project is er een projectmanager die het van A tot Z beheert, die op zoek gaat naar uw specifieke vereisten, die experts toewijst aan uw project en leveringstermijnen in de gaten houdt om u de beste kwaliteit, tijdige leveringen en kostenefficiëntie te bieden.